2017. október 2., hétfő

Alternatív lábbélés 1v1-hez, lazább csoportoshoz








Már két éve használok egy összeállítást, amivel kitudom váltani a varrt, tömött lábbélést. Praktikus, relatív olcsó, könnyen tisztítható, könnyen cserélhető és variálható, de a legjobb, hogy csak minimálisan vastagítja meg a lábamat, emiatt nincs szükségem böszmenagy lábvértre.

Mivel nekem eléggé körbe fogja az egész lábamat a páncélom, még BoTN alatt is elégnek éreztem ezt az 5v5 meccsekhez is.

0. szint


Szuszpenzor : Több évet szívtam a gagyi, olcsó műanyag változattal..megéri a drágább fémkupakosra beruházni. 






1. szint  

Snowboardos protektor nadrág: Ez védi a csípőt, a combokat ÉS a farcsontot is. Nagyon könnyű, de még is elég vastag, hogy elnyelje az ütéseket.



2. szint


Birkózó térdvédő: Véd a zúzódásoktól, tartja a térdízületet és nehezen mozog el a gumírozásnak köszönhetően. Cserébe szorít, szóval nem tanácsos egész napra fent hagyni. 



3. szint


Vastagabb mackónadrág:  Véd a kidörzsölődéssel szemben, elfedi a kisebb lyukakat, takarja a látványosabb protektorokat, és minimálisan de segít elnyelni a páncélon átcsúszó vágásokat.


4. szint


Vastag térdzokni: Testhezálló, összehúzza a macinaci szárát így könnyebb felvenni a lábszárvasat, illetve a nadrággal együtt megfelelő bélést ad a páncélhoz.

Ha valaki szeretne korhűbb hatást elérni, kilehet hagyni a mackónadrágot és a protektorok + térdzokni fölé vehet egy klasszikus buggyos alsót és felkötős lábszárakat. 

Az általam használt szuszpenzor, protektor nadrág és térdvédő termékhez:

Fém szuszpenzor:


Protektor gatya:


Térdvédő:

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése