2017. január 1., vasárnap

Decemberi Közös edzés



Már második alkalommal tartottuk a közös edzést a Ferencvárosi Művelődési Központban ami hála Istennek nagyon bevált. Könnyen megközelíthető és a parkolás sem egy olyan rémálom mint anno volt az Asztorián. A terem jó nagy, sok a fény és a levegő.

Nem csak a közös edzések helyszíne, de a felépítése is megváltozott. Az előző felkészülési szezonban főleg arra koncentráltunk, hogy mindenki minél több meccsen legyen túl, maga a technikai felkészülés másodlagos volt ( Ezt rábíztuk a csapatokra, mindenki készült ahogy készült a saját edzéseiken).

Viszont idén jóval több új ember kezdett el járni ezekre az alkalmakra, illetve vidéken több edzés is megszűnt vagy csak nagyon ritkán tudnak edzést tartani a csapatok, emiatt visszatértünk az alapokhoz. 



Az edzést kitoltuk egy órával(így már 4 órás egy alkalom) és beiktattunk az elejére egy technikai szakaszt ahol főleg birkózás és pajzs+kard a téma. 

Ezen kívül nem csak páncélos vívás van, hanem soft felszereléses vívás is. Ezekből a gyakorló felszerelésből szinte minden csapat szokott hozni, így ha valaki újonnan beugrik hozzánk, ki tudja próbálni ezt is!

Pont emiatt ajánlom mindenkinek, hogyha el akar kezdeni ismerkedni a buhurttal erre a legjobb lehetőség eljönni egy közös edzésre és részt venni rajta!

Minden hónapban előre megadjuk az edzés időpontját ebben a facebook csoportban:

A következő edzés időpontja: Január 29.

Videók a decemberi alkalomról:

5v5:

https://www.youtube.com/watch?v=e7mbHbECEbo

2v1:

https://www.youtube.com/watch?v=zjkuDseXLek&t=1s

1v1 és birkózás:

https://www.youtube.com/watch?v=45kvT_4kLvk&t=284s

https://www.youtube.com/watch?v=DC-zqIAG9CA&t=1s
Ui: Hamarosan 2016 összefoglaló :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése