2016. április 1., péntek

Ukolov a harcos!

Múlthéten megvolt az orosz 5v5 és 1v1 válogató és hála az internet csodájának mi is végig izgulhattuk/élvezhettük és tanulmányozhattuk a küzdelmeket.

Rengeteg őrült meccs volt, én még sem ezekről szerettem volna írni hanem egy olyan harcosról akit azóta követek mióta először megismertem ezt a csodálatos sportot!

Sergei Ukolovot talán senkinek sem kell bemutatni aki egy kicsit is foglalkozott már a HMB-vel. Ötszörös triatlon bajnok, a nehézsúlyú WMFC/M1 Medieval profightok félelmetes alakja. Oktató és a sportunk egy úttörője.

Oroszországban a csapatával saját terme van ami egyszerre szolgál profi crossfit teremként és vívóteremként is. Ezenkívül rendszeresen oszt meg különböző oktató videókat a neten. Jó látni, hogy valaki az ő szintjén ennyire nyitott.

 De mégis mitől volt különleges az idei válogató?

Ukolov először megnyerte a triatlont majd a saját csapatával elverekedték magukat egészen az 5v5 döntőjébe!

"It's after 5x5 fights (and after 1x1). The mightiest reason for me to fight this category is powerful body and mind resourses mobilization. That's great feelings was lost in duel category.  " Ukolov


Emlékszem, ahogy hitetlenkedve néztük a meccseiről feltöltött videókat...mikor még egy sisakból, egy gambezonból, meg egy két rozsdás vasból állt a felszerelésünk :) . Tavaly sikerült végre személyesen is találkozni vele és egy kis szuvenírrel haza térni. Hajrá Ukolov, mi idén is neked fogunk szurkolni!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése