2016. szeptember 30., péntek

A Magyar Buhurt Válogatott / Team Hungary tagsághoz kötődő NEM a FELSZERELÉST érintő feltételekA Magyar Buhurt Válogatott / Team Hungary tagsághoz kötődő NEM a FELSZERELÉST érintő feltételek

Közös edzéseken való részvétel:

Október- Április időtartam alatt havonta megrendezett közös edzésekből minimum 3 alkalmon való aktív részvétel.

Verseny/promo szezonban való részvétel:

A szezon alatt megrendezett buhurtos rendezvények 50%-án való részvét. A minimum számot szezon elején a Szövetség közli a versenyzőkkel. Ezek közül 1 kiváltható egy külföldön megrendezett buhurt rendezvényen való részvétellel.

Indoklás:

Sajnos a Szövetség nem rendelkezik akkora aktív bázissal, amivel már rendszeres válogató versenyeket lehetne tartani. Viszont így is fontos, hogy a versenyzők fejlődését folyamatosan követni lehessen, erre pedig az egyetlen lehetőség (évközben) a havonta megrendezett közös edzés.  

A felkészülési szezon végével is fontos, hogy a versenyzőkön folyamatos legyen a teher, ha fejlődésre nem is, de a szinten tartásra legyen lehetőség. Egyrészt emiatt fontos a kisebb tornák és rendezvények látogatása.
 
A másik ok, hogy a versenyzői bázis növelésének fontos eszköze a minél több megjelenési lehetőség. Ha ezekkel nem tudunk élni, a minimális létszám miatt, akkor nem tudjuk népszerűsíteni a sportot.

Indokolt esetben (folyamatos hévégi munka, idénymunka, sérülés vagy egyéb extrém eset) a szövetség vezetősége felmentést adhat a feltételek egy része alól, de ebben az esetben aktív szervezői vagy közösségi munkával ezt pótolni kell az érintett versenyzőnek. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése